Raduljica: "FMP - Tužna priča!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.01.2014.
20:59
Izvor: Sportske.net, b92.net

Centar Milvokija ostao je pri tvrdnji da se nikada neće vratiti u srpsku košarku i konstatovao da je čitava priča oko rastanka sa FMP-om jako tužna.

Povezane vesti

Srpski internacionalac Miroslav Raduljica rekapitulirao je do sada učinjeno u NBA ligi ali se osvrnuo i na period kada je igrao za srpske klubove u intervjuu za "B92".

Nekadašnji centar FMP-a i Partizana tvrdi da je mesto u NBA ligi zaslužio radom a ostao je i pri tvrdnji da se nikada neće vratiti srpskoj košarci.

"Mislim da sam šansu zaslužio svojim radom i odnosom. Takođe, imali smo dosta povreda, pa sam 'uskočio' kao zamena i pokazao da mogu da igram na visokom nivou. Lično sam prezadovoljan svojim napretkom ovde, mislim da niko nije ovo očekivao od mene" objasnio je Raduljica.

Što se tiče igranja u nacionalnom timu, Raduljica je u potpunosti otvoren za saradnju sa Saletom Đorđevićem ali bi radije sačekao da dobije poziv pa da o tome onda govori.

Po pitanju odnosa sa matičnim klubom, Raduljica nije želeo previše da polemiše, osim što je istakao da se radi o "tužnoj priči".

"Sa FMP-om se ne nalazim ni u kakvim odnosima, jedva smo se rastali. To svi znaju i nije nikakva tajna, ali za tu priču nikada nisam raspoložen jer se samo iznerviram svaki put kada se setim. Možda treba da prođe jos vremena kako bih hladne glave sagledao sve, ali čisto sumnjam da će se to ikada desiti. Tužna priča" zaključak je srpskog košarkaša na privremenom radu u Milvokiju.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.