Rakić: "U Humskoj hladne glave i vrelog srca"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.04.2014.
22:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde koji je u subotu upisao prvi start i gol u crveno-belom dresu konstatovao je da uvećanje bodovne prednosti u odnosu na Partizan ne manja pristup ekipe pred gostovanje crno-belima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su u subotu veliki posao na putu ka šampionskoj titulu pošto su pobedom materijalizovali neuspeh Partizana u Kruševcu i tako "pobegli" crno-belima na šest bodova.

Prvi pogodak u duelu sa Radničkim za Zvezdu je postigao Đorđe Rakić, momak koji je na "Marakanu" stigao prošlog leta ali je tek posle deset meseci počeo jedan takmičarski meč u crveno-belom dresu i postigao prvenac za klub iz Ljutice Bogdana.

"Prošao sam kroz pakao prethodnih deset meseci. Nisam fizički maksimalno spreman, osetilo se to i u mojoj igri. Kod gola mi je Ninković poslao idealan pas i uz malo sreće i dobru koncentraciju postigao sam gol koji mi mnogo znači. Na meni je da nastavim da radim i pomažem ekipi koliko god je to moguće" izjavio je Rakić nakon duela sa Radničkim.

Posle vodećeg gola koji je postigao u 49. minutu Zvezda je lako stigla do 15. uzastopne pobede u JSL, ali uvećanje bodovne prednosti u odnosu na Partizan neće promeniti pristup predstojećem "večitom derbiju", tvrdi Rakić.

"Ne opterećujemo se time što je naredni meč sa komšijama. Doživljavamo ga kao i bilo koje drugo gostovanje. Sigurno da je to utakmica svih utakmica i najvažniji meč u našem fudbalu, međutim, očekujem da kao i do sada na teren izađemo hladne glave i vrelog srca" rezonuje Rakić.

146. "večiti derbi" igra se u subotu na stadionu u Humskoj a Crvenoj zvezdi sada i jedan osvojen bod garantuje mirnu završnicu šampionata i ostavlja je na sigurnom putu ka tituli.

Ne propustite