Ramadani dovodi Grbića u Humsku?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.06.2013.
21:29
Izvor: Sportske.net

Fudbalski menadžer Falji Ramadani lako bi mogao da bude posrednik u transferu Petra Grbića u redove Partizana ukoliko crno-beli tokom leta ostanu bez braće Šćepović.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Šampion Srbije počeo je pripreme za predstojeću sezonu a konktetnih pojačanja još uvek nema. Za sada su aktuelni odlasci a njima će biti pogođena i napadačka linija u kojoj će najverovatnije ostati samo Aleksandar Mitrović i Nemanja Kojić.

To znači da će u Humsku tokom leta morati da bude doveden makar jedan kvalitetan špic a izgleda da je agencija "Lijan sport" ponudila svog klijenta crno-belima.

"Novosti" pišu da je Petar Grbić, inače fudbaler Olimpijakosa, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u OFK Beogradu, ponuđen Partizanu ali da još uvek nema konkretnog odgovora.

Posrednik u eventualnim pregovorima mogao bi da bude fudbalski menadžer Falji Ramadani koji ima tradicionalno dobre odnose sa agencijom "Lijan Sport", a nije tajna da je bio i još uvek je u vlasništvu pojedinih fudbalera kluba iz Humske.

Grbić je inače povezivan sa Crvenom zvezdom po završetku sezone ali je teško verovati da će agencija koja je u vlasništvu njegovog ugovora pristati da pregovara sa klubom koji nema garancija da bi mogao da plati transfer.

Petar Grbić karijeru je počeo u Crnoj Gori a u prethodnoj sezoni nosio je dres OFK Beograda sa kojim je dva puta je bio "dželat" Crvene zvezde u prvenstvu i nacionalnom Kupu Srbije.

Ne propustite