Ranković napušta Bajern

Autor: Pavle Lazarević
ponedeljak 17.02.2014.
22:57
Izvor: Sportske.net

Mladi igrač koji poseduje pasoše Srbije i Nemačke će na kraju sezone preći iz redova Bajerna iz Minhena u ekipu Hanovera.

Povezane vesti

Vladimir Ranković je, kao što bi se reklo po imenu i prezimenu, igrač koji vuče poreklo sa ovdašnjih prostora, ali nikada nije nastupao za neki tim iz Srbije ili okruženja.

Dvadesetogodišnji fudbaler je od 2005. član Bajern Minhena i do sada je prošao kroz sve mlađe selekcije u klubu. U dosadašnjem toku se zone je igrao za rezervni tim Bajerna, u kojem je zabeležio čak 14 asistencija.

Bivši nemački reprezentativac do 20. će na kraju sezone karijeru nastaviti u ekipi Hanovera u koju će preći kao slobodan igrač.

Ranković je veoma napredovao kao fudbaler u Bajernu. Odlučio se da pređe u naš klub kako bi dobio priliku da igra mečeve Bundelige,“ rekao je generalni direktor Hanovera, Dirk Dufner.

Vladimira krasi odlična tehnička i sjajne fizičke predispozicije. Uvereni smo u njegove mogućnosti i srećni smo što se odlučio za naš klub,“ dodao je Dufner.

Rankovića su često poredili sa Filipom Lamom, delom zbog konstitucije (Ranković je visok 172cm) ali i zbog igara koju pruža na terenu.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.