Rašović: "Mobilizacija!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.08.2013.
23:09
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Vuk Rašović uveren je da će u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona kompletan klub biti kadar da se mobiliše u svrhu plasmana u plej-of fazu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalere Partizana za četiri dana očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona a trener Vuk Rašović sumirao je utiske sa prvog meča u Razgradu i konstatovao da na kraju može da bude zadovoljan.

"Kako su se stvari odvijale, mogli smo da prođemo bolje. Ko smo već morali da izgubimo, bolje što je 1:2, nego 0:1. Pogodak Saše Markovića je naš gol velike nade da u revanšu možemo da nadoknadimo minus. Zadovoljan sam što smo neutralisali dobre strane Ludogoreca, demonstrirane u dvomeču sa Slovanom, solidno smo odradili posao u sprečavanju napada bugarskog predstavnika, jedino ostaje žal što nismo bili prisebniji kod drugog gola" kazao je Rašović u kratkom sinopsisu onoga što je viđeno tokom prvog meča.

Kada je u pitanju nadolazeći meč trener šampiona Srbije veruje u pozitivan ishod ali smatra da će svaki pojedinac koji radi za Partizan i nosi taj klub u srcu morati da se mobiliše u službu konačne pobede nad Ludogorecom i plasmana u treće kolo kvalifikacija za LŠ.

"Ostalo nam je pet dana treninga do revanša, vratiće nam se Aleksandar Mitrović, Erik Đemba Đemba će biti spremniji, a uz mobilizaciju čitavog kluba i pozitivno razmišljanje možemo da izbacimo Ludogorec. Znamo koliko Grobari vole Partizan, potrebna nam je njihova energija u utorak, kao i dobra atmosfera svih u i oko Partizana. Razumljivo, uz svođenje fudbalskih grešaka na minimum" konstatovao je Rašović.

Fudbaleri Partizana moraće da nadoknade minus od samo jednog gola pa im je za plasman u treće kolo kvalifikacija za LŠ dovoljna i minimalna pobeda od 1:0.

Revanš meč na programu je u utorak sa početkom od 20 časova i 45 minuta na stadionu u Humskoj.

Ne propustite