Rašović: "Nismo bez šansi!"

Autor: Miloš Marković
sreda 31.07.2013.
22:28
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana nije u potpunosti nezadovoljan izdanjem i rezultatom u Bugarsskoj, veruje da će pred domaćim navijačima biti bolje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je poražen od Ludogoreca rezultatom 2:1, ali trener Partizana i dalje veruje da njegov tim ima šansi da ostvari prolaz u dalju fazu takmičenja.

“Možda je vaš utisak da smo odigrali samo malo bolje nego protiv Širaka, ali imali smo par dobrih šansi.“

„Radićemo da bude bolje, vidim veliku šansu da dobijemo pred našim navijačima u revanšu. Povukli smo se posle gola, možda iz psiholoških razloga. Dali su nam gol na način na koji smo znali da igraju, da Marselinjo ulazi iz drugog plana”, rekao je Rašović, a prenosi Tanjug.

Rašović smatra da će domaća publika u revanšu biti prednost Partizana.

„Blagu prednost u revanšu ima Ludogorec, jer su pobedili, ali igramo pred našim navijačima, tako da nismo bez šansi. Sve je otvoreno u revanšu i videćemo ko će proći dalje.“, istakao je on.

Trener Partizana tvrdi da ga Bugari nisu iznenadili, dodaje da je njegov tim ponovo platio ceh greškama.

„Nisu nas iznenadili, znali smo kako igraju, dosta dobro smo zatvarali njihove igrače, pogotovo bočne, koji su veoma opasni .“

„Rezultat trpi ponovo zbog naših grešaka, to je za analizu. Takve stvari ne smeju da nam se dešavaju, ali desilo se i moramo da idemo dalje. Već od sutra da spremamo revanš, da razmišljamo kako da igramo još ofanzivnije i plasiramo se dalje.“, istakao je Rašović.

Inače, revanš meč se igra narednog utorka u Beogradu.


Ne propustite