Reda mora biti - RK Partizan uveo pravilnik ponašanja u hali

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.11.2013.
15:44
Izvor: Sportske.net

Rukometni klub Partizan objavio je pravilnik ponašanja za navijača koji dolaze na utakmice u halu na Banjici. Pravilnikom je definisan način ponašanja navijača na mečevima koje Partizan igra u okviru takmičenja pod okriljem EHF, SEHA i SRLS.

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u rukometu krenuo je u realizaciju još jednog od projekata koji pomaže popularizaciju ovog sporta i čini da publika ponovo u većem broju počne da prati rukomet.

Tako je RK Partizan uveo Pravilnik ponašanja navijača koji će se koristiti u hali na "Banjici" u kojoj crno-beli igraju mečeve međunarodnog i domaćeg karaktera.

"Priča oko pravila ponašanja u hali pojavila se još u avgustu, a sad smo je ponovo aktivirali. Čelni ljudi SEHA Gazprom Južni tok lige podržali su Partizan koji ima odlične uslove na Banjici i nadaju se da će hala biti sve punija naročito kada dođe Vardar u sledećem kolu 20. novembra. Ekipe uživaju da igraju na Banjici zbog atmosfere. Vrlo smo temperamentna nacija i to se oseća na tribinama. Zato Partizan uvek ostavi srce na terenu, a publika je 8. igrač koji nas vodi do pobede", navodi se u saopštenju RK Partizan.

Pravilnik ponašanja u SC Voždovac na Banjici sadrži četiri tačke koje u sebi sadrže još 35 dodatnih odredbi koje obavezuju svakog navijača da ih se pridržava.

Pravilnik se može naći na sajtu RK Partizan.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.