Rednap na proleće u Srbiji?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.10.2012.
20:41
Izvor: Sportske.net

Bivši menadžer Totenhema priznao je da bi rado preuzeo neku reprezentaciju ukoliko bi mu se ukazala prilika za tako nešto a mediji na Ostrvu već su počeli da spekulišu kako bi mogao da zameni selektora Škotske Krega Levina.

Povezane vesti

Hari Rednap dobio je otkaz u Totenhemu u junu a pre toga je bio glavni kandidat za selektorski posao u reprezentaciji Engleske.

Kako od toga nije bilo ništa, pošto je Roj Hodžson preuzeo "Albion", Rednap sada tvrdi da bi rado prihvatio posao u bilo kojoj reprezentaciji.

"Nikada ne treba reći nikad kada je fudbal u pitanju. Ukoliko mi se ukaže dobra prilika koja bi me zainteresovala mogao bih da se vratim u akciju. Ne bih prihvatio posao radi puke formalnosti" rekao je Rednap.

Rednap bi posao mogao da dobije na ostrvu ukoliko Fudbaslki savez Škotske odluči da uruči otkaz Kregu Levinu koji nije ostvario očekivane rezutlate na početku kvalifikacija na SP.

Ukoliko bi Rednap prihvatio posao u nacionalnom timu Škotske on bi na proleće mogao da dođe u Srbiju gde će Škotska igrati u okviru kvalifikacija za SP.

Upravo je Hari Rednap bio jedan od najglasnijih kritičara incidenta koji se u utorak dogodio u Kruševcu a splet okolnosti bi već na proleće mogao da ga dovede u zemlju o kojoj je imao mnogo toga lošeg da kaže.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.