''Relaksacija'' u Humskoj...

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.10.2012.
22:09
Izvor: Sportske.net

Posle naporne nedelje, u Humskoj je ovih dana znatno mirnije. Veliki broj reprezentativaca već uveliko izvršava svoje obaveze u nacionalnim timovima, a ostatak ekipe u predstojećem periodu neće imati neke ozbiljnije provere forme.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U Partizanu su prethodno planirali da tokom prvenstvene pauze organizuju odigravanje prijateljskog meča protiv CSKA iz Sofije, ali se od te ideje ipak odustalo.

Ne samo zbog činjenice da Vermezović ne može da računa na reprezentativce, već i na još neke igrače, poput Babića i Zabije, koji su zaradili jaču prehladu i trenutno su na poštedi.

Zbog toga je na kraju odlučeno da ovaj period bude iskorišćen za ''relaksaciju'' ekipe, pred velika iskušenja koja je očekuju u nastavku jesenje sezone, poput dvomeča sa Interom u Ligi Evrope, ili ''večitog derbija'' na domaćoj sceni.

Jasno je, naravno, da će narednih dana stručni štab morati da posveti najveću pažnju radu sa golmanima, Petrovićem, Ilićem i Živkovićem, koji se bore za mesto na golu posle povrede prvog čuvara mreže Vladimira Stojkovića.




Ne propustite