Remi po meri Zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.03.2013.
18:23
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Crvene zvezde uspeli su da izdrže i ostanu nesavladani u Kragujevcu pa će sa prve pozicije ući u plej-of domaće lige.

vkcrvenazvezda.com
vkcrvenazvezda.com

Povezane vesti

Meč velikog uloga koji je danas igran u Kragujevcu završen je remijem 8:8 koji je Zvezdu ostavio na liderskoj poziciji pred poslednje kolo ligaškog dela sezone.

Duel koji je odlučivao o tome ko će sa prve pozicije na tabeli ući u plej-of počeo je u znaku gostiju iz Beograda koji su preko Rašoviča i Vapenskog poveli sa 2:0.

Filipović je svojim golovima vratio Radnički u život a osim njegovih pogodaka taj deo igre obeležilo je i isključenje Andrije Prlainovića bez prava zamene zbog prigovora sudiji.

Do kraja prvog poluvremena Zvezda je uspela da dođe do nove prednosti od dva gola ali su Filipović i Udovičić ostavili Radnički u igri pa se na odmor otišlo nerešenim rezultatom 4:4.

Situacija se na početku drugog poluvremena okrenula u korist Radničkog koji je u pojedinim momentima pored dva gola prednosti imao i prlike da reši meč ali su gosti odoleli i na kraju umalo stigli do trijumfa.

Aleksandar Ćirić je svojim golom doneo remi Radničkom pa će Kragujevčani ostati na drugoj poziciji i igraće u polufinalu plej-ofa protiv Partizana.

Ne propustite