Rendžers želi u Premijer ligu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.11.2012.
20:29
Izvor: Sportske.net

Najuspešniji škotski klub namerava da privuče investitore u predstojećem periodu u želji da se kroz dogledno vreme priključi takmičenju u Premijer ligi.

Povezane vesti

Izbacivanje Rendžersa u četvrtu divizuju zadalo je jak udarac svima koji vole taj klub.

Od tog trenutka u Rendžersu gledaju drugim očima čelnike fudbalskog saveza u svojoj zemlji pa ne čudi što je pokrenuta inicijativa da se priključe Premijer ligi kroz dogledno vreme.

Želja škotskog velikana u datom trenutku daleko je od realizacije, pre svega zbog činjenice da mu ni u domaćim takmičenjima ne cvetaju ruže ali iz Glazgova stižu izjave kako bi u interesu velikih klubova kakvi su Junajted, Liverpul, Čelsi i Arsenal bilo da se Rendžers uključi u takmičenje.

"Škotska premijer liga nam je jasno rekla da nas ne želi. Potrebno je ukinuti tabu priključivanja škotskoh klubova PL. Samo bi Junajted bio veći klub od Rendžersa da smo u PL. Arsenal, na primer, ima manju bazu navijača nego mi. Mali klubovi su ti koji se protive takvoj ideji jer bi njihova egzistencija bila ugrožena" rekao je izvršni direktor Rendžersa Čarls Grin.

Podsetimo da je Rendžers zbog bankrota poslat u najniži rang takmičenja ali predanost navijača nije dovedena u pitanje jer je "Ajbroks" i dalje pun bez obzira na neatraktivnost protivnika u četvrtoj diviziji.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.