Revanš baraža za popunu JSL - Mora ponovo!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.06.2014.
23:21
Izvor: Sportske.net

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je na sednici održanoj u četvrtak da se prekinuta revanš utakmica baraža za popunu Jelen Superlige između Rada i Metalca igra ponovo narednog četvrtaka.

Povezane vesti

Prekinuta utakmica baraža za popunu Jelen Superlige koju su Rad i Metalac igrali u sredu od 17 časova na stadionu Čukaričkog biće ponovljena, odlučila je Takmičarska komisija FSS.

Na sednici održanoj u četvrtak Takmičarska komisija je odbacila zahtev FK Metalac da meč bude registrovan službenim rezultatom u korist kluba iz Gornjeg Milanovca.

"Nakon rasprave, u kojoj su razmotreni svi aspekti događanja na ovoj utakmici, kao i odredbe važećih propisa FSS koje su relevantne za odlučivanje, Takmičarska komisija je jednoglasno donela odluku da se odigra nova utakmica doigravanja -'baraža' između FK Rad i FK Metalac" stoji u saopštenju Takmičarske komisije FSS.

Nova utakmica trebalo bi da bude odigrana u četvrtak 12.06.2014. godine, sa početkom od 19 časova na stadionu FK Čukarički u Beogradu.

Podsećamo da je revanš utakmica baraža za popunu JSL prekinuta u petom minutu drugog poluvremena pri vođstvu Rada od 1:0 koje je u 4. minutu "Građevinarima" doneo Ognjen Ožegović.

Utakmica je prekinuta pošto je neko od navijača FK Rad aktivirao suzavac na istočnoj tribini zbog čega klub iz Crnotravske sigurno očekuje kazna o kojoj će odlučivati Disciplinska komisija.

"Takmičarska komisija će sve izveštaje službenih lica, kao i druge relevantne materijale, dostaviti Disciplinskoj komisiji FSS, koja će oceniti da li ima osnova za pokretanje disciplinskih postupaka u vezi događanja na utakmici. Sednica Disciplinske komisije biće održana u petak 06.05.2014. godine" dodaje se u saopštenju Takmičarske komisije.

Klubovi učesnici baraža imaju pravo žalbe na odluku Takmičarske komisije a o eventualnoj promeni odluke odlučuje Komisija za žalbe.

Ostaje naravno da se vidi da li će Metalac želeti da igra ponovljenu utakmicu jer je predsednik tog kluba posle jučerašnjeg incidenta najavio da Gornjomilanovčani neće izaći na teren ako se utakmica nastavi ili ponovi.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.