Robi Kin: "Tores će opet biti onaj stari"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.02.2012.
21:15
Izvor: Sportske.net

Bivši saigrač Fernanda Toresa, Robi Kin, govorio je o trenutnoj formi u kojoj se nalazi Španac i istakao da veruje da će uspeti da prevaziđe golgeterski "post." Ujedno, Kin je podržao Harija Rednapa da preuzme selektorsko mesto Engleske reprezentacije.

Povezane vesti

Nakon odluke selektora Španije da izostavi Fernanda Toresa sa reprezentativnog spiska, bivši saigrač španskog napadača, Robi Kin stao je na Toresovu stranu.

Kin je istakao da je do dolaska u Čelsi Tores pokazao kolika je fudbalska veličina. Golove koje je postizao u tom periodu dovoljno govore o tome.

Ujedno, Kin veruje da je kriza u kojoj se trenutno nalazi popularni "El Ninjo" stvar trenutka i da očekuje da se Tores u najskorije vreme vrati u formu kojom se odlikovao u Liverpulu.

Kada je reč o selektorskom mestu Engleske reprezentacije koje je ostalo upražnjeno nakon ostavke Fabija Kapela, Irac veruje da je najbolje rešenje za tu poziciju Hari Rednap.

On je istakao da čitava nacija Rednapa želi na klupi nacionalnog tima i da nema razloga zbog koga Hari ne bi predvodio reprezentaciju na EP u Poljskoj i Ukrajini.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.