Ronaldo: "Ne znam da gubim!"

Autor: Vladimir Nestorović
utorak 21.01.2014.
21:51
Izvor: Sportske.net

Portugalac je priznao kako mu porazi zaista teško padaju i kako često pravi greške posle utakmica u kojima je njegova ekipa poražena.

Povezane vesti

Jedna konkretna situacija desila se kada su mu na jednom gostovanju domaći navijači zviždali i ispratili ga pogrdnim povicima, nakon čega je on rekao kako su oni samo ljubomorni zbog toga što je on mlad, lep i bogat, međutim, sam Ronaldo priznaje kako je tada napravio grešku.

"To se desilo nakon jedne utakmice kada sam bio veoma besan zbog toga što nisam postigao gol. Veoma sam takmičarski nastrojen i mrzim da gubim. Zbog toga nema sumnje da sam se samo izrazio loše."

"Uvek pokušavam da uradim ono što je najbolje za moj klub i nacionalni tim. Ponekad dođe i do nesporazuma, ali se učim sa godinama. Nisam savršen, ja sam čovek od krvi i mesa kao i svi drugi. Smejem se, plače i imam svoje probleme koje drugi ne razumeju."

"Primetio sam da su na gostovanjima domaći navijači neprijateljski nastrojeni, vređaju me, ali sam navikao na to. Nekada su pričali svašta za moju majku, ali sada su uvrede samo na moj račun. Nije lako živeti normalan život. Nadam se da ću moći da da se opustim i uživam kada završim karijeru."
- objasnio je Ronaldo.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.