Sa Pintu: "Sledeće sezone osvajamo titulu"

Autor: Beta Beta
utorak 21.05.2013.
15:06
Izvor: Beta

Ukoliko njegov tim bude imao iste uslove kao i rivali, Rikardo Sa Pintu veruje da Zvezda može do titule.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu rekao je danas da će njegovi fubaleri sledeće sezone biti šampioni Srbije, ako budu imali iste uslove kao i rivali u prvenstvu.

"Ako sledeće godine budemo imali iste uslove kao i rivali, bićemo šampioni. Na kraju ove sezone moći ćemo da razgovaramo o mnogim stvarima, a vrlo sam ponosan na svoje igrače koji nemaju iste uslove kao i protivnici", rekao je Sa Pintu novinarima na stadionu Zvezde.

On, međutim, nije želeo da odgovori novinarima o kojim se uslovima radi.

Zvezda je u subotnjem "večitom" derbiju izgubila od Partizana sa 1:0, posle čega, dva kola pre kraja Super lige, zaostaje za rivalom pet bodova na tabeli.

Sa Pintu je kazao da ga niko iz uprave kluba nije kontaktirao posle derbija i dodao da je sve što je radio na toj utakmici radio sa ubeđenjem.

"Posle utakmice možemo da govorimo o mnogo promena, ali ja sve što radim, radim sa ubeđenjem i nikad ne odustajem od toga. Igrači su odlično radili prethodne nedelje i kontrolisali su igru u prvom poluvremenu. Međutim, Partizan je imao posed lopte u drugom i stvorio nekoliko šansi. Imali smo peh i da nam se povredi Darko Lazović, a nemamo igrače koji mogu da ga zamene", rekao je Sa Pintu.

Zvezda će u 29. kolu Super lige Srbije dočekati Slobodu iz Užica, a trener je rekao da će taj duel biti težak jer je protivnik rasterećen.

"Na ovom nivou nema lakih utakmica. Nećemo imati sve igrače na raspolaganju, što zbog povreda što zbog kartona, ali sam siguran da ćemo dati sve od sebe i da će nas srce i inteligencija odvesti do pobede. Slobada nema šta da dobije, igraće bez pritiska i doći će da uživa u utakmici", rekao je trener Zvezde.

Crveno-beli će biti oslabljeni neigranjem kapitena Nenada Milijaša, Mendeša Kadua i Nikole Maksimovića zbog suspenzija, Darko Lazović je povređen, a neizvestan je i nastup Marka Vešovića, Nikole Mikića i Nikole Petkovića.

"Ja uvek na teren izvedem najbolji tim. Zvezda ima pritisak da mora da pobedi na svakoj utakmici i onda ne možeš svima da daš šansu. Moraćemo da napravimo neke izmene i neki koji nisu igrali mnogo imaće priliku da pokažu sta znaju", rekao je Sa Pintu.

Utakmica izmedju Crvene Zvezde i Slobode igraće se sutra od 17 sati na stadionu u Ljutice Bogdana.

Ne propustite