Sada je jasno što Kejn želi da ode, Totenhemu visi i Evropa!

Autor: Milovan Longinov
sreda 19.05.2021.
21:00
Izvor: Sportske.net

Odigrane su tri utakmice pretposlednjeg kola Premijer lige.

EPA-EFE/Daniel Leal-Olivas
EPA-EFE/Daniel Leal-Olivas

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema izgubili su na svom stadionu od Aston Vile rezultatom 1:2, dok su Everton i Njukasl upisali minimalne pobede kao domaćini nad Vulvsima i Šefildom.

Iako je Bergvajn doneo prednost Totenhemu već u osmom minutu, Aston Vila je do poluvremena uspela da preokrene. U 20. minutu nespretni Regilon je postigao autogol, da bi Oli Votkins u 39. doneo preokret.

Totenhem je drugom poluvremenu pokušavao da dođe makar do boda, Bergvajn je imao šansu u 48. minutu, potom i Hari Kejn u 75, ali je Vila uspela da sačuva prednost i da se odbrani.

Treba istaći da je meč obeležila i povreda Tangange koji je iznet na nosilima, uskoro se očekuje više informacija. 

Ovim porazom, Totenhem je ugrozio  svoje mesto u Ligi Evrope, naročito posle pobede "karamela" u istom terminu.

Everton je na svom "Gudisonu" ugostio Vulvse i slavio rezultatom 1:0. 

Jedini pogodak za "karamele" postigao je Ričarlison u 48. minutu. Ovim trijumfom, Everton je skočio na osmu poziciju sa 59 bodova, isto koliko imaju i Totenhem i Vest Hem, te će se ove ekipe boriti za Ligu Evrope u poslednjem kolu.

Njukasl je takođe kao domaćin slavio minimalnim rezultatom nad Šefildom. Strelac jedinog pogotka bio je Vilok u finišu prvog poluvremena. 

Ovaj meč nije imao nikakav rezultatski značaj, Njukasl je odigrao za prestiž i sada je 15. sa 42 boda, dok je Šefild odavno prežaljen sa samo 20.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak