Šampionov "intermeco" protiv Marba

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.03.2013.
13:27
Izvor: Sportske.net, ekonomac.com

Futsaleri Ekonomca ostvarili su trijumf u derbiju 12. kola Prve futsal lige Srbije savladavši Marbo Intermeco rezultatom 4:1 u hali "Jezero".

ekonomac.com
ekonomac.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije u petak je dočekao najvećeg rivala koji u tekućoj sezoni nije u najboljoj formi što nije uticalo na to da se "Studenti" opuste u derbiju 12. kola PFL Srbije.

Ispostavilo se da su futsaleri Ekonomca morali da ulože ogroman trud ne bi li savladali Marbo a konačan rezutlat od 4:1 ne oslikava realnu sliku koja je viđena na terenu.

Ekonomac je preko Rakića i Grcića došao do dva gola prednosti ali je Milosavac do odlaska na odmor smanjio na 2:1 i tako najavio neizvesnost u drugom delu meča.

Ispostavilo se da je samo domaći tim uvećao svoju prednost u drugih 20 minuta i to preko Surudžića i Janjića koji su postavili konačnih 4:1.

Najbolji pojedinac utakmice bio je reprezentativac Hrvatske iz redova Ekonomca Jakov Grcić koji je sjajnom partijom protiv "Kafedžija" pokazao zašto je doveden u Kragujevac.

Nakon sinoćneg trijumfa nad Marbom Ekonomac ostaje na liderskoj poziciji sa 11 pobeda i jednim porazom iz 12 odigranih utakmica dok je Marbo treći sa 7 pobeda, 2 remija i 2 poraza.

Ne propustite