Šampionski (ne)zasluženi odmor...

Autor: Miloš Marković
nedelja 02.12.2012.
10:03
Izvor: Sportske.net

Vladajući šampion je rezultatom u Subotici pokvario sliku, na odmor zahvaljujući porazu Crvene zvezde ide sa prednošću od šest bodova, igrači su mislima već na odmoru.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šampion kao da je ugasio motore, Spartak iz Subotice je odoleo crno-belima, ukrao im bod koji je donekle pokvario utisak nakon ubedljive pobede nad Smederevom u prethodnom kolu.

Vidno razočarani neočekivanim padom u igri, fudbaleri Partizana ipak ne žele preterano da žale za propuštenom šansom.

“Mislim da smo igrali vrlo dobro tokom 80 minuta, nakon toga smo doživeli neočekivan pad u igri i primili smo, da se tako izrazim, dva glupa gola.”, ističe mladi napadač Partizana Mitrović.

“Kao da nas je umor stigao, kao da smo se istrošili, ali idemo dalje. Jesenji smo prvaci, jedva čekamo odmor kada ćemo ohladiti glave i krenuti ispočetka. Igramo svoju igru, imamo svoj cilj i nastavljamo po planu.”, istakao je on.

Svoje viđenje meča u Subotici izneo je i Miloš Jojić koji je duel sa Spartakom uporedio sa situacijom iz večitog derbija.

“Utakmicu smo dobro otvorili, imali smo nekoliko prilika koje nismo iskoristili, hteli smo ipak što pre da postignemo drugi gol i meč privedemo kraju, ali nam se desilo isto što i protiv Crvene zvezde.”

“Neobjašnjivo smo pali, sami smo sebi zakomplikovali stvari i iz svojih grešaka primili golove. Ipak, idemo dalje, predstoji nam odmor u prvenstvu.”, rekao je Jojić.

Pre nego što odu na zimsku pauzu, crno-beli tokom naredne nedelje igraju utakmicu Liga Evrope protiv Rubina.

Meč se igra u četvrtak, 06. decembra, s početkom u 21.05.


Ne propustite