Savić: "Odmah bih se vratio u Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.07.2013.
21:33
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Defanzivac francuskog Bordoa Vujadin Savić ne krije da bi iz ovih stopa krenuo put "Marakane" ali dodaje da vicešampion Srbije mora da postigne dogovor sa "Žirondincima" ukoliko ga zaista želi.

Povezane vesti

Pitanje povratka Vujadina Savića na "Marakanu" aktuelizovano je u srpskoj fudbalskoj javnosti onoga trenutka kada je sportski direktor vicešampiona Srbije priznao da bi od svih mogućih opcija najradije izabrao sina Dušana Savića.

Vujadin je fudbaler Bordoa i sa tim klubom ima još dve godine ugovora, pa je sasvim izvesno da od otkupljivanja njegovog ugovora nema ništa. Sa druge strane, tu je politika trenutne uprave Crvene zvezde da klubu nisu potrebni tuđi igrači koji bi bili pozajmljeni.

Ipak, Vujadin Savić bi mogao da bude izuzetak jer postoji uzajamna želja čelnika Zvezde i defanzivca Bordoa da narednu sezonu provede u crveno-belom dresu.

"Svoje sam rekao. Ja bih se vratio odmah u moju Zvezdu, ali u ovom momentu ništa više od toga ne zavisi od mene. Sve je na Bordou, odnosno najpre na Zvezdi koja treba da kontaktira sa upravom mog sadašnjeg kluba i pokuša da postigne dogovor. Naravno, pod uslovom da me na 'Marakani' zaista žele" jasan je Savić.

Kako sada stvari stoje, Zvezda i dalje "tumara" kada su štoperi u pitanju pa se Savićeva pozajmica sve više nameće kao mogućnost.

Jasno je, međutim, da "Žirondinci" vode glavnu reč po pitanju karijere igrača u čijem su vlasništvu, te je na Zoranu Stojadinoviću da se maksimalno potrudi kako bi "izboksovao" što povoljniji aranžman za dovođenje Vujadina Savića.

Sa njim u klubu Zvezda bi mogla da dovede jednog iskusnijeg štopera i da na taj način zatvori poglavlje koje se već mesec dana nalazi na dnevnom redu u Ljutice Bogdana.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.