Savićević: "Neću poleteti"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.02.2013.
17:06
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Strelac izjednačujućeg pogotka u duelu sa Javorom i jedan od najboljih pojedinaca na utakmici koja je sinoć igrana na "Marakani" tvrdi da nije "poleteo" posle jedne dobre partije jer ga tek očekuju velika iskušenja u najtrofejnijem srpskom fudbalskom klub

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vukan Savićević sinoć je demonstrirao šta znači boriti se za grb kluba za koji nastupaš a koji on pored toga nosu u srcu.

Talentovanom vezisti Crvene zvezde krv je tekla iz nosa na pripremama u Antaliji ali nije posustajao u nameri da dokaže da ima potencijal da igra u prvom timu pored iskusnih igrača kakav je Nenad Milijaš.

Srećan što je imao priliku da se upiše u strelce na utakmici koja mu je bila prva kao starteru u Crvenoj zvezdi, Vukan Savićević ipak ističe da je rano da se "poleti".

"Presrećan sam što sam prvi put bio starter na utakmici u kojoj sam postigao gol. Osećaj je neopisiv. Sanjao sam o ovome kad sam bio junior. Takođe, znam da ništa nisam uradio ni postigao, ovo je samo jedna utakmica koja treba da mi bude motiv da još napornije treniram. Obećavam da neću poleteti" kazao je Vukan Savićević.

Pored profesionalnih obaveza Vukan Savićević je posvećen školskim koje ne planira da zapostavi.

"Učenik sam 12. beogradske gimanzije. Ne želim da zapostavim obrazovanje. Učenje mi ne pada teško i uspevam da uskladim školu i fudbal. Planiram da po završetku srednje škole upišem i fakultet" ističe Savićević.

Narednu priliku za dokazivanje Savićević će imati na "Banjici" kada Zvezda za vikend ode u goste Radu u okviru 17. kola JSL.

Ne propustite