Scena za ponos...

Autor: Miloš Marković
nedelja 04.03.2012.
13:44
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ambijent koji su napravile Delije na meču protiv Spartaka kao i više od 40 hiljada ljudi na tribinama Marakane scena je kakvu srpska fudbalska javnost sanja godinama.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Odavno na jednom srpskom stadionu nije bila takva atmosfera kakvu su napravili Zvezdini navijači. Prepune tribine stadiona Marakana daju nadu da srpskom fudbalu dolaze bolji dani.

Neverovatan fudbalski ambijent nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Prvotimci Zvezde su na krilima svojih navijača uspeli da savladaju tremu i stignu do veoma važne pobede na startu prolećnog dela što je samo “šlag na torti”.

Jedan od onih koji zna kako je igrati pred Zvezdinom publikom, povratnik u redovima crveno-belog kluba, Marko Perović, ističe da je ovo razlog zbog kojeg se i vratio u njegovu Zvezdu.

“Presećan sam zbog povratka, zbog pobede, zbog navijača, ovakva atmosfera ne postoji nigde u svetu.”

“Moram da se zahvalim navijačima, ovo je moj drugi put da nosim crveni-beli dres, ali ovo nisam doživeo. Iskreno, očekivao sam veliku posetu, ali zaista ne ovoliku, obzirom da se radi o domaćem prvenstvu, i da protivnik uz svo uvažavanje, nije preterano atraktivan.” rekao je Perović.

Naravno, svoje oduševljenje nije krio ni strateg crveno-belih Robert Prosinečki.

“Fenomenalan ambijent i više od 41.000 gledalaca na Marakani! Ovde u Srbiji to može da napravi samo Crvena zvezda!” istakao je Robi.


Ne propustite