Šćepović bi u LŠ sa Partizanom, ali...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.07.2013.
21:10
Izvor: Sportske.net

Zahvaljujući golovima na turniru u Varšavi, Marko Šćepović ponovo izbio u prvi plan kad su u pitanju napadači crno-belih. Ali, neizvesnost oko njegovog odlaska i dalje postoji...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Obzirom na sve bolju formu koju Marko Šćepović pokazuje na pripremama, navijači Partizana sada sve više priželjkuju da reprezentativni napadač ostane u Humskoj, bar dok traju kvalifikcije za Ligu šampiona.

Istu želju ima i sam fudbaler, ali priznaje da takav scenario ''nije realan''. Ne zato što Partizan nema šanse za plasman u elitno evropsko takmičenje, već zbog toga što i dalje svakog dana išćekuje vesti o realizaciji inostranog transfera.

''Bio bih najsrećniji kada bih sa Partizanom ušao u Ligu šampiona, pa tek onda punog srca otišao iz moje Humske. Ali, plašim se da to nije realno... Ja treniram i igram kao da ću odraditi ugovor do poslednjeg dana, ali svi znamo da je samo pitanje trenutka kada ćemo se Partizan i ja razići'', iskreno će Šćepović, a prenosi ''Danas''.

On je ipak ostavio mogućnost da odigra bar neki od predstojećih mečeva u dresu Partizana, u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a crno-belima bi svakako značilo da Šćepović ostane bar dok Mitroviću ne istekne suspenzija...

Ne propustite