Šćepović: ''Samo mi dajte još malo vremena...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.09.2013.
21:11
Izvor: Sportske.net

Posle košmarnog starta sezone, famoznog skidanja kapitenske trake posle poraza Partizana od Ludogoreca, čime je stavio tačku na svoj boravak u dresu voljenog mu kluba, Marko Šćepović po odlasku u Olimpijakos vrlo brzo počeo da pokazuje znake uspona forme,

olympiacos.org
olympiacos.org

Povezane vesti

Brojna osporavanja, potcenjivanja, vređanja i na kraju poniženje u vidu javnog skidanja kapitenske trake od strane vođe navijača Partizana, polako postaju ružna prošlost za Marka Šćepovića, novog fudbalera Olimpijakosa.

Ogroman psihološki pritisak mu je pao sa ramena posle odlaska u Olimpijakos u samom finišu prelaznog roka. U novom klubu je u startu dobio podršku kakvu nikad nije imao u Partizanu i kao rezultat toga vrlo brzo su počeli da stižu i golovi.

U sredu je za 45 minuta na terenu postigao dva gola u pobedi svog novog kluba u Kupu Grčke i potvrdio da se na njega u Olimpijakosu može ozbiljno računati.

Posle odličnog utiska koji je ostavio, Marko Šćepović je naglasio koliko mu znači sjajan prijem na koji je naišao u Pireju.

''Veoma sam srećan zbog postignutih golova koji su moji prvi na zvaničnim utakmicama za Olimpijakos. Takođe, zadovoljan sam i mogućnostima cele ekipe. Ja samo tražim još malo strpljenja i vremena, ali sam srećan što su me saigrači sjajno prihvatili. Pomažu mi od prvog dana, a  atmosfera u timu je zaista sjajna'', izjavio je Šćepović i dodao da od saigrača u napadačkim redovima Mitroglua i Saviole može mnogo da nauči.

Nastavak sezone svakako će biti prilika za Šćepovića da se još više nametne i ustali u ekipi Olimpijakosa i pokaže kako jučerašnji golovi nisu bili samo njegov trenutni bljesak, već početak pravog golgeterskog preporoda u koji je dugo verovao i selektor Srbije Siniša Mihajlović tokom minulih kvalifikacija.

Ne propustite