Seks guru se nudi Fudbalskom savezu Hrvatske!?

Autor: Miloš Marković
utorak 03.12.2013.
12:26
Izvor: Sportske.net

Priča koju hrvatski mediji opisuju kao najluđu prijavu za posao zasniva se na tome da poznati 'seks guru' želi da postane motivacioni trener hrvatske reprezentacije!

Povezane vesti

U pitanju je Abu Aziz Makaja, rođen kao Franjo Milićević, osnivač verske zajednice Komaja, koji je ponudio svoje usluge selektoru Niki Kovaču preko Fejsbuka.

Makaja zasniva stav o 'zračećoj ljubavi', duhovno-filozofskom pristupu koji se vodi na principima spoznaje, a bavi se 'zdravljem, partnerstvom, ljubavno-erotskim umećem, razvojem ljubavi i svesti'.

Takođe, Makaja nudi 'temeljno duhovno školovanje'.

Svoje usluge je kroz izuzetno temeljan i taksativan prikaz prezentovao selektoru preko Fejsbuka.

seks guru

Kako kaže, prethodni selektori su se oglušili na njegove ponude, ali je siguran da će Niko Kovač, kao moderan i savremen čovek, shvatiti potrebu da se iskoreni 'zastareli' fudbal u Hrvatskoj, te da je spreman da se stavi na raspolaganje i preuzme ulogu motivacionog trenera.

Makaja jasno ističe da se njegov rad ni u kom smislu ne bi mešao niti uticao na rad selektora, te da bi svako eventualno poklapanje došlo isključivo na inicijativu selektora.

Stvari na kojima bi radio sa igračima su – Jačanje karaktera, Razvoj socijalnih sposobnosti, Psihički faktori i koncentracija, Adekvatna priprema psihe igrača, Korelacija između seksualne energije, trenutne količine testosterona u krvi, seksualne aktivnosti i povećanih ili smanjenih psihofizičkih aktivnosti.

Na kraju svog detaljno izloženog plana i ponude, Franjo Milićević ističe da će, ukoliko mu se ne odgovori na ponudu u roku od 5 dana, istu ponuditi Savezu svoje druge domovine, Bosne i Hercegovine.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.