Selektor vs ''novinari'' - Kapiteni očekuju spektakl!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.11.2013.
19:00
Izvor: Sportske.net

Osim Siniše Mihajlovića i Ljubiše Stamenkovića, duel između 'A' reprezentacije Srbije i ''Selekcije novinara'' najavili su i kapiteni dve ekipe - Bane Ivanović i Nemanja Pejčinović.

Povezane vesti

I jedan i drugi očekuju pravi fudbalski spektakl na stadionu u Užicu, u utorak od 20 sati, za kada je zakazan početak ovog meča.

Bane Ivanović tvrdi da će igrači biti maksimalno motivisani da ostvare što bolji rezultat, iako se radi o revijalnom meču. Zbog toga, veruje da će i tribine biti ispunjene.

''Pozivam navijače, jer će ovo sigurno biti zanimljiva utakmica. Obe ekipe biće motivisane, a prijateljski karakter stoji samo u najavi, naravno sve u domenu sportske borbe.

Treba svi da se potrudimo, jer će ta utakmica biti ogledalo fudbala u našoj zemlji. Mora da se pokaže da imamo perspektivu'',
zaključio je Ivanović.

Pejcinovic

''Selekciju novinara'' će sa kapitenskom trakom na ruci predvoditi Nemanja Pejčinović, koji će imati i dodatni motiv da se nametne selektoru 'A' reprezentacije za predstojeći kvalifikacioni ciklus. Naravno, ni on ne sumnja da će navijači uživati u dobrom fudbalu.

''O kvalitetu naše 'A' reprezentacije ne treba posebno ni pričati. Mi, ipak, imamo obavezu da pokažemo da smo i mi vredni pažnje. Nadam se i ja da će biti dosta publike i da će navijači videti pravi spektakl'', izjavio je Pejčinović.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.