Serena besna na novinare

Autor: Đorđe Đokić
nedelja 26.08.2012.
12:13
Izvor: Sportske.net

Serena Vilijams nije baš u ljubavi sa novinarima. Ne žele da je ostave na miru posle gengsta plesa na Olimpijadi, pa joj je prekipelo na konferenciji za štampu pred US Open.

Povezane vesti

U čemu je zapravo problem?

Serena je pobedu na Olimpijadi proslavila plesom na terenu. Ples je bio očigledno upućen porodici i ništa nije delovalo čudno. Ali onda su američki mediji preneli da je Serena imitirala pokrete koje oni zovu "krvavi ples" i da je time praktično podržala nasilje, ubijanje i svašta nešto slično.

Naravno, na terenu nije delovalo da Serena podržava tako nešto niti je ona izjavama ikad išla u tom pravcu.

Američki novinari je međutim ne ostavljaju na miru, pa joj de dozlogrdilo na konferenciji za štampu pred US Open. Opet su je pitali da li se kaje zbog tog plesa.

"Prvo, to je bio samo ples. Nisam znala kako se zove. Drugo, zašto me pitate to? To je tako...ne bi trebalo da postavljate takva pitanja. Završila sam sa odgovaranjem na to pitanje" - pobesnela je Serena.

"Ne čitam novine. Ne radim to od moje 17-te godine i nemam pojma da li se digla prašina ili nije. Mislim da je prašina trebala da se digne oko toga što sam osvojila zlato za Ameriku. To je bilo veliko." - rekla je Serena.

Pogledajte kako je Serena proslavila uspeh na Olimpijadi.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.