Serezo: "Čelsi nam može uzeti Falkaa"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.10.2012.
19:46
Izvor: Sportske.net

Predsednik Atletiko Madrida priznao je da bi tom klubu bile vezane ruke ukoliko Čelsi za Radamela Falkaa ponudi sumu koja je u Kolumbijčevom ugovoru navedena kao otkupna cena.

Povezane vesti

Zbog finansijskih problema Atletiko Madrid će najverovatnije biti primoran da proda najveću zvezdu svog tima a "šakali" koji motre na Tigra uglavnom dolaze sa Ostrva.

Čelsi je jedan od najvećih interesenata a predsednik Atletika Enrike Serezo priznao je da bi tom klubu bile svezane ruke ukoliko bi "Plavci" ponudili sumu koja ispunjava uslove otkupne kaluzule iz Falkaoovog ugovora.

"Ukoliko ispune uslove iz otkupne klauzule, ukoliko dođu sa novcem pred nas, dogovore se sa igračem, nećemo morati ni doviđenja da kažemo" priznao je Serezo.

Ipak, predsednik Madriđana nada se da bi Kolumbijac u tom slučaju mogao da odigra bitnu ulogu time što bi odbio da promeni sredinu.

"Stvari su takve kakve jesu ali smatram da je Falkao odgovorna osoba i čovek koji razume odredbe svog ugovora. Ne mislim da će potpisati za bilo koga zato što igra za klub koji poseduje malu ali kompaktnu ekipu" rekao je Serezo.

Ostaje da se vidi da li Madriđani zaista računaju na Falkaoovu milost jer bi lako moglo da dođe do toga da Kolumbijac ipak pristane da promeni sredinu kako bi zaigrao na višem nivou.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.