Serija A - Inter jedva izvukao bod protiv Bolonje!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.04.2014.
22:46
Izvor: Sportske.net

Kiks za kiksom ređaju fudbaleri Intera u Seriji A. Večeras na svom terenu protiv Bolonje izvukli samo bod, i to zahvaljujući fenomenalnoj intervenciji golmana Handanovića u nadoknadi vremena.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

''Neroazuri'' nisu uspeli ni u četvrtoj uzastopnoj utakmici u Seriji A da dođu do pobede! Posle kikseva protiv Atalante, Udinezea, Livorna, Inter večeras na ''Meaci'' nije uspeo da pobedi ni Bolonju - 2:2!

Dva puta su domaći vodili na svom terenu, imali i jedanaesterac u samom finišu da dođu do pobede, ali im ništa od toga nije bilo dovoljno za trijumf, pa im je na kraju i golman Handanović spasavao bod.

A počelo je dobro za Inter, posle samo šedt minuta igre Ikardi im je doneo prednost, koja je potrajala u narednih pola sata, kada je Pasijenca izjednačio na 1:1.

Sredinom drugog poluvremena Ikardi postiže svoj drugi gol, za novo vođstvo Intera, ali Kone u 73. minutu uspeva da savlada Handanovića za 2:2.

Napadali su domači u finišu, u 86. minutu iznudili i jedanaesterac, ali je udarac Milita sa bele tačke zaustavio golman Kurći.

I posle toga, Macarijev tim je pokušavao da dođe do pobede, ali u nadoknadi vremena je usledila sjajna kontra gostiju koju Akvafreska nije uspeo da kruniše golom zahvaljujući sjajnoj reakciji Handanovića u situaciji jedan na jedan...

Na kraju, po bod i jednima i drugima, a golove sa ''Meace'' pogledajte OVDE.



Ne propustite