Sin Interovog gazde je Juventino!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 21.10.2013.
20:35
Izvor: Sportske.net

Priča koju su se dokopali italijanski mediji iz Indonezije, pokazuje da Erik Torir neće biti baš idealni vlasnik. Dok Morati voli Inter, azijski tajkun više voli novac.

Povezane vesti

Erik Torir će već 25. oktobra preuzeti klub, u njegovoj rodnoj zemlji nisu baš impresionirani.

"Interovi navijači ne bi trebalo da očekuju previše, Torir je biznismen, ali ne tipa Abramoviča. Veoma je različit od Moratija, dosadašnji gazda je voleo Inter, Erik voli novac", kaže jedan od vodećih indonežanskih sportskih novinara.

Neće biti velikih pojačanja, ali svakako da bi Interu mogli da znače čisti računi na kojima će Indonežanin insistirati, jer nije spreman da baca novac.

Međutim, ono što se neće svideti navijačima Intera je činjenica da gazda ima sina koji je vatreni navijač Juventusa.

Sam Torir?

"Njega fudbal nikada nije zanimao, on mnogo više voli basket"
, dodaju u Indoneziji.

Međutim Torirovi saradnici su opovrgli te tvrdnje.

"Nije istina, Erik nije želeo da se eksponira zbog Moratija, on je saznao mnogo o Interovoj istoriji i ima i novac i projekat", tvrde iz Indonezije.

Porodica Erika Torira je jedna od najbogatijih u Indoneziji, ali otac je glavni, a tu je i rođeni brati. Sam novi gazda ima kompaniju u kojoj je glavni, ali koja vredi samo 21 milion dolara, devet puta manje od Moratijevog Sarasa.

Ipak, Torir planira da uz uticaj porodice okupi investitore koji će uložiti u Inter.

Italijani tvrde da je jedan od pomenutih investitora Roslan Roslani u dugovima od oko 200 miliona evra i da ga Britanci traže zbog prevare, ali u njegovoj kompaniji tvrde da je ta vest lažna i da će je on sam demantovati kada se vrati iz hadžiluka iz Meke.

Ono što treba reći da će Torir biti procenjivan na osnovu rezultata i novca koji uloži, navijači očekuju pojačanje, ali je izvesno da će on dovesti potpuno novi upravljački tim.

Neizvesnost i strepnja postoji, ali sačekajmo...

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.