Sinsinati - Paklen žreb za Kecmanovića i Krajinovića , vraća se Nadal!

Autor: Mladen Heleta
subota 13.08.2022.
11:15
Izvor: Sportske.net

Titulu je prošle godine osvojio Zverev, koji sada neće igrati zbog povrede.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Dok se čeka konačni rasplet na mastersu u Monteralu, obavljen je žreb za sledeći ATP masters iz serije 1000 u Sinsinatiju.

Novak Đoković neće igrati u Ohaju, a na teren se vraća Rafael Nadal.

Miomir Kecmanović je dobio strahovito težak žreb. U prvom kolu igra protiv Pabla Karenja Buste, koji je sjajan ove sedmice u Montrealu, a pobednika tog meča u drugom kolu čeka Janik Siner.

Filip Krajinović se na startu sastaje sa Danijelom Evansom, koji u polufinalu Montreala igra baš protiv Karenja Buste. Pobednika ovog duela u drugoj rundi čeka Stefanos Cicipas.

Dušan Lajović nastupa u kvalifikacijama, a prvi protivnik mu je Amerikanac Stefan Kozlov.

Rus Danil Medvedev je prvi nosilac, slobodan je u prvom kolu, dok u drugom kolu čeka boljeg iz meča Van de Zandšulp - Kresi.

Medvedev bi u četvrtfinalu mogao da ide na zemljaka Rubljova, a u polufinalu na Cicipasa ili Huberta Hurkača, koji je takođe odličan u Montrealu.

Rafael Nadal se vraća na teren posle povrede u polufinalu Vimbldona. Drugi je nosilac i slobodan je na startu, dok ga u drugom kolu očekuje najverovatnije Borna Ćorić. Nadalu se u četvrtfinalu crta meč sa Feliksom Ožeom-Alijasimom, a u polufiinalu sa Kasperom Rudom ili Karlosom Alkarazom.

 

 

 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak