Šiškov ne može u Zvezdu...

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.09.2013.
17:50
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Talentovani Marko Šiškov verovatno će morati da sačeka kako bi njegov prelazak u Crvenu zvezdu bio ozvaničen jer u Partizanu tvrde da su komšije napravile "grešku u koracima".

partizan.rs

Povezane vesti

Prema navodima koji su prethodnih dana stizali sa "Marakane", talentovani kadet Partizana Marko Šiškov trebalo bi da zameni crno-beli dres crveno-belim već u narednim danima.

Da do realizacije "transfera" ipak neće doći tako brzo tvrdi sekretar omladinske škole FK Partizan Dragan Šušnjar. Šušnjar tvrdi da je Šiškov sa svojim roditeljima zatražio ispisnicu kako bi napustio klub, ali da to neće biti moguće do januara 2014. godine.

"Partizan se nije odrekao Marka Šiškova, već je on podneo zahtev da pređe u C. zvezdu. To je sasvim u redu i njihova slobodna volja, ali problem je u tome što Zvezda nije predala svu potrebnu papirologiju u Fudbalski savez Srbije do 31. avgusta, tako da on neće moći da pređe kod njih do januara naredne godine" objašnjava Šušnjar.

Sekretar omladinske škole Partizana objasnio je da Crvena zvezda, mimo svakog pravila, svojata Marka Šiškova. Uz to, pored pomenutih 300.000 dinara, crveno-beli će morati da dodaju 150.000 dinara kako bi dobili Šiškova u januaru.

"Njegov novi klub će morati da doplati još oko 150.000 dinara obeštećenja, pored pomenutih 298.000. Šiškovu je ponuđen stipendijski ugovor prve klase, ali on je izrazio želju da ode. Sa druge strane, potpuno neverovatno deluje podatak da su oni njega već predstavili u Zvezdinom dresu, čak su ga i vodili na turnir u Bugarsku, što je besmisleno." rekao je Šušnjar i dodao,

"O svemu sam obavestio čelnike kluba, predsednika Dragana Đurića, generalnog sekretara Darka Grubora i sportskog direktora Alberta Nađa, pa će oni da vide šta i kako dalje" poručio je Šušnjar.

Po svemu sudeći, Zvezda će morati da sačeka još tri meseca kako bi na raspolaganju imala Marka Šiškova a uz to će i obeštećenje za njega koštati nešto skuplje.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.