''Slučajnim'' porazima došao kraj?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.05.2012.
19:00
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Golman Partizana potpuno uveren u pobedu svog tima nad ''večitim rivalom''. Smatra da je Zvezda u Kupu ''slučajno'' dobila, ali da treći put to neće biti moguće...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uoči subotnjeg derbija u Humskoj, utisak je, bar po izjavama, da je golman Partizana Vladimir Stojković najsigurniji u pobedu svog tima, posle dva poraza od Zvezde u Kupu.

Iako ima problema sa povredom, Stojković poručuje da se ''derbi ne propušta'', ali čak i ako trener Grant bude ''mešao karte'' kad je u pitanju sastav ekipe, golman crno-belih ne sumnja u pobedu Partizana, kojom bi se na najbolji način proslavila titula.

''Ponoviću svoju izjavu iz Čačka da ću, ako bude potrebno, i 's pola noge' braniti u derbiju! Učiniću sve da spreman dočekam utakmicu, okršaja sa Zvezdom nikada dosta'', ističe Stojković.

Svoje uverenje u trijumf crno-belih potkrepljuje tvrdnjom da je Zvezda ''slučajno'' dobila derbije u polufinalu Kupa.

''To što su otišli u finale tog sekundarnog takmičenja nikako ne znči da su bolji od nas. I Barsa je razbila Čelsi u Ligi šampiona, pa je ispala.

Zvezda nas jeste dva puta porazila ovog proleća, ali to je slučajno uradila i treći put ne može! Ni mi ne možemo da ponovimo onolike promašaje i poklon golove protivniku. Red je na naše slavlje!'', zaključuje Stojković, a prenosi danas.rs. 


Ne propustite