Šok za Boaša - Zenit ostaje bez titule, navijači prekinuli meč!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.05.2014.
13:31
Izvor: Sportske.net

Ekipa Zenita iz Sankt Petersburga je pružila veliku priliku svojim rivalima, Lokomotivi i CSKA, da kolo pre kraja sezone preuzmu lidersku poziciju! Boašov tim bio pred porazom od moskovskog Dinama, da bi u finišu domaći navijači izazvali prekid, pa Zenit

fc-zenit.ru
fc-zenit.ru

Povezane vesti

Posle šest vezanih pobeda, Zenit je u prošlom kolu remizirao sa drugoplasiranom Lokomotivom (1-1), ali je danas po svemu sudeći doživeo ključni udarac kad je borba za titulu u pitanju.

Pri rezultatu 4-2 u korist Dinama, u samom finišu meča, grupa navijača Zenita je upala na teren i izazvala prekid!

A počelo je sjajno za tim iz Sankt Petersburga. Posle samo šest minuta igre, Dani im je doneo prednost, ali je onda usledio veliki preokret Moskovljana. Najavio ga je Jusupov u 35. minutu, a onda su, tokom drugog poluvremena još tri lopte završile u mreži Boašovog tima.

Fernandez je u 57. minutu doveo goste u vođstvo, a onda su se u strelce upisali i Noboa u 65. i Kuranji šest minuta kasnije - 1:4!

Prava katastrofa pretila je ekipi Zenita, ali je u 84. minutu Keržakov lepim golom smanjio na 4:2. Njegov gol ipak nije smanjio nervozu kod igrača i navijača domaćeg kluba, pa je u samom finišu, posle koškanja Lomića i Keržakova, došlo do upada na teren velike grupe navijača Zenita.

Situacija je izmakla kontroli i sudija je prekinuo meč!

Sada bi ovu situaciju mogao najpre da iskoristi Tošićev CSKA, koji od 13:45 igra na svom terenu protiv Tomska, dok Lokomotiva gostuje Rostovu od 18:15h.


ZENIT-DYNAMO by action24_tv

Ne propustite