"Sokolovi" sleteli među "Ćurane"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.07.2013.
15:40
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Osvajač nacionalnog Kupa Srbije ozvaničio je dolazak dvojice mladih reprezentativaca Crne Gore koji bi u buduće trebalo da predstavljaju udarne igle u napadčkoj liniji ekipe Mladena Dodića.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Nakon eliminacije iz drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Jagodini su se vratili obavezama koje predstoje uoči početka Jelen Superlige.

Kako su iz tog kluba više puta navodili, dovođenjem Hadžibulića, Tomića i Đuričića, prelazni rok nije završen što je dokazano dovođenjem dvojice napadača.

Članovi FK Jagodina danas su postali Đorđe Šušnjar (21) i Jovan Vučinić (21) koji su prethodnu sezonu proveli u Sutjeskoj iz Nikšića, odnosno Čukaričkom.


"Došao sam u jako ozbiljan i organizovan klub. Trudiću se da na svakom treningu i svakoj utakmici opravdam poverenje ljudi koji su me doveli" kazao je Šušnjar koji igra na poziciji špica.

Đorđe Šušnjar je od 2009. godine u Vojvodini ali je prethodne dve sezone proveo na pozajmicama u Donjem Sremu i Sutjesi iz Nikšića. Za godinu dana provedenih kraj Bistrice novi napadač Jagodine postigao je 15 golova na 35 utakmica a trenutno je član mlade reprezentacije Crne Gore.

Što se tiče Jovana Vučinića, reč je o igraču koji je ponikao u Partizanu a igrao je još za Smederevo i Čukarički. Takođe je član mlade reprezentacije Crne Gore i igra na poziciji napadača.

"Zadovoljan sam kako su me prihvatili igrači. Uslovi za rad su fenomenalni. Došao sam u jedan od četiri najbolja kluba u Srbiji. Trudiću se da opravdam očekivanja" kazao je Vučinić na promocoji.

Na taj način Jagodina je u napadu dobila dvojicu mladih igrača koji bi zajedno sa Hadžibulićem i Arsenijevićem trebalo da čine udarne igle osvača nacionalnog Kupa u predstojećoj sezoni.

Ne propustite