Sosa Babić zahteva angažovanu igru protiv Borčana

Autor: Miloš Marković
petak 13.04.2012.
14:57
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Ekipa OFK Beograda u okviru 24. kola na svom terenu dočekuje BSK iz Borče, a trener „Romantičara“ Branko Babić jasan je u svojim zahtevima.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

OFK Beograd ovog proleća igra po sistemu toplo-hladno, trener Babić od svojih igrača traži kontinuitet igara i bolji odnos prema igri.

„Odnos igre, kao što je bio protiv Javora, mora da se menja. OFK Beograd mora da igra još bolje i da ima kontinuitet kada su u pitanju dobre partije. Iz tih dobrih rezultata će se u budućnosti selektovati pobednički tim.“, rekao je Babić.

Borčani su neugodni protivnici i Babić od svojih momaka zahteva angažovanu i požrtvovanu igru.

„Verujemo da će Borčani dati svoj maksimum, ali naš pristup mora biti od starta angažovaniji i borbeniji uz kvalitetan pas. Na njihovu agresivnu igru, moramo da odgovorimo agresijom i da smanjimo broj dodira sa loptom.“, istakao je šef struke kluba sa Karaburme.

U tim OFK Beograda se vraća oporavljeni Milan Purović, kao i Nemanja milić koji je već na meču sa Smederevom najavio povratak u dobru formu.

„Moramo da pokušamo da nastavimo pobednički niz. Partijom u Smederevu smo pokazali da možemo da igramo dobro i ne smemo da igramo ispod tog nivoa. Smatram da imamo bolju ekipu od gostiju, iako se uvek namučimo protiv njih, verujemo u pobedu.“,rekao je Milić.

Inače, utakmica na Karaburmi se igra u subotu s početkom u 16 časova.


Ne propustite