Španci potvrdili - Dijego Košta traži spas u Beogradu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.05.2014.
23:36
Izvor: Sportske.net

Ugledni španski list "AS" potvrdio je u utorak uveče da se Dijego Košta nalazi u Beogradu i da će kod doktorke Marijane Kovačević pokušati da potraži "ulaznicu" za finale Lige šampiona koje je na programu u subotu.

Screenshot: AS.com
Screenshot: AS.com

Povezane vesti

Vest da se Dijego Košta nalazi u prestonici Srbije obišla je danas Evropu a u večernjim satima dobila je potvrdu od strane uglednog španskog lista "AS".

Pomenuti izvor potvrdio je da se napadač Atletiko Madrida odlučio da poseti Beograd i kod doktorke Marijane Kovačević pokuša da nađe spas od povrede mišića koja preti da ga odvoji od terena na više od mesec dana.

"AS" je večeras preneo da je doktorka Marijana Kovačević čuvena po svojim metodama koje koristi za oporavak od povreda mišića i da su njene isceliteljske sposobnosti najbolje uvideli Frenk Lampard, Glend Džonson, Jusi Benajun i drugi fudbaleri koji su imali isti problem kao Dijego Košta.


Ubojiti napadač Atletiko Madrida povredio je zadnju ložu pre dve nedelje a u duel za titulu sa Barselonom završio je posle dvadesetak minuta provedenih na terenu.

Dijego Košta pokušaće tako da ubrzanim postupkom reši problem sa povredom butnog mišića i eventualno nastupi u finalu Lige šampiona koje je na programu u subotu.

Naturalizovanom Špancu jednako će biti važno da se na vreme oporavi do početka priprema za SP u Brazilu kako ga Del Boske ne bi izostavio sa spiska putnika uprkos sjajnoj sezoni koju ima iza sebe.

Što se tiče doktorke Kovačević, ona bi još jednim uspešnim tretmanom iznova dokazala zašto joj u posetu dolaze fudbaleri kakavi su Lampard i Koša i zbog čega će tokom leta biti deo medicinskog tima reprezentacije Gane na Mondijalu u Brazilu.

Ne propustite