Sponzor poručio Radničkom: ''Zajedno do vrha Evrope!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.11.2013.
21:46
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog prvi put će igrati u Ligi šampiona, a posle ovog velikog uspeha, ekipi Dejana Jovovića je stigla i zvanična čestitka od strane sponzora kluba, kompanije Kon Tiki.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Podsetimo, Kragujevčani su prošle sezone osvojili Kup Evrope, dok su do Lige šampiona došli najpre posle teških kvalifikacija u Italiji, gde su savladali i italijanski Pro Reko, da bi u poslednjem krugu kvalifikacija eliminisali grčki Vuljagmeni i pridružili se Partizanu u Grupi B Lige šampiona.

A da u Ligi šampiona učini znatno više, kragujevački klub je dobio podršku od glavnog sponzora kluba, kompanije Kon Tiki, u čestitki pod naslovom ''Zajedno do vrha Evrope''.

''U dve kvalifikacione utakmice sa grčkim Vuljagmenijem pokazali ste ne samo vrhunski kvalitet već i mudrost ekipe dostojne da igra grupnu fazu najelitnijeg klupskog vaterpolo takmičenja na kontinentu. Ponosni smo na vas uz ubeđenje da možete i mnogo više.

Nastavljamo zajedno, sve do završnog turnira F6 narednog proleća u Barseloni, odnosno do trenutka kada će Radnički Kon Tiki proslaviti osvajanje titule šampiona Evrope. Vi to zaslužujete, mi verujemo u vas, a vi računajte na nas'',
kaže se u saopštenju Kon Tikija.

Ne propustite