Srce veće od rivalstva - 'Pevac' Hodl pomaže 'Tobdžiji' Sansomu

Autor: Đorđe Đokić
petak 27.09.2013.
10:51
Izvor: Sportske.net

Glen Hodl je pritekao u pomoć bivšem defanzivcu Arsenala koga su poroci odvukli na dno. Pisali smo već o Sansomu, beskućniku i alkoholičaru koji je više od 80 puta nosio dres Gordog Albiona.

Povezane vesti

Pisali smo već o Keniju Sansomu, bivšem defanzivcu Arsenala i Engleske, koji je zbog poroka, problema sa zavisnošću od alkohola i kocke, dospeo na dno. Sansom je ostao bez krova nad glavom i bez ikakvih prihoda, pa je završio na klupi u parku.

Nakon što je priznao da je beskućnik, porodica je uspela ponovo da ga smesti na rehabilitaciju, u kliniku za odvikavanje od bolesti zavisnosti. Sansom je sad ponovo "čist", ali i bez posla.

Pritekao je u pomoć njegov prijatelj iz reprezentacije, Glen Hold. Bivši reprezentativac i selektor Engleske, zaposlio je Sansoma u svojoj fudbalskoj školi, gde će raditi kao sudija. U pitanju je možda i poslednja šansa za bivšeg Tobdžiju.

Zanimljivo je da je Hodl legenda Totenhema, čiji je dres nosio više od 12 godina, dok je Sansom najveći deo karijere proveo u Arsenalu. Još jedan primer da sport treba da zbližava ljude, a ne razdvaja.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.