'Srpski Baloteli' stiže kod italijanskog!?!

Autor: Miloš Marković
petak 21.03.2014.
11:09
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Mitrović, u Partizanu upamćen po nadimku Baloteli, mogao bi od naredne godine da zaigra za klub u kome u ovom trenutku igra pravi Mario Baloteli. Da li je moguć tandem Mitrogol – Super Mario?

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović igra svoju prvu inostranu sezonu, sezonu koja je, poput vremena provedenog u Partizanu, obeležena turbulencijama.

Popularni Mitrogol je veoma brzo po dolasku u Anderleht nagovestio o kakvom se potencijalu radi, ipak u poslednje vreme doživeo je i određene kritike. Odgovorio je na najbolji način – golovima, kojima je pokazao i dokazao da se radi o fudbaleru koji će u budućnosti biti prava zvezda.

Obeležen već na startu svoje karijere britkum jezikom i donekle kontroverznim ponašanjem, Aleksandar Mitrović je u Srbiji imao nadimak Baloteli.

Kako stvari sada stoje, mladi napadač bi naredne sezone mogao i da zaigra u tandemu sa pravim Mariom Balotelijem.

Njegov agent i zastupnik, Nenad Jestrović, otkriva italijanskim medijima da za njegovog štićenika vlada veliko interesovanje, te da je Milan samo jedan od zainteresovanih klubova.

„Milan, Porto i Sevilja se interesuju za Mitrovića."

"Ne mogu da negiram da je veliki interes evropskih klubova za njega, iako do sada nije stigla konkretna ponuda. Zanimljivo je da je Porto i prošlog leta želeo Mitrovića, postojala je realna mogućnost za transfer, ali kada smo dali reč Anderlehtu, onda je je sve bilo gotovo. Sada se interesuju i italijanski klubovi.“, rekao je Jestrović uz intrigantni nagoveštaj da bi naredne nedelje moglo da se desi 'nešto zanimljivo'.

"Milan?"

"Sačekajmo malo. Sledeće nedelje putujem u Italiju i prema mojim saznanjima, moglo bi da se desi nešto interesantno. Mitrović ima ugovor sa Anderlehtom i ako klub odluči da ga proda, to će biti samo u slučaju ako stigne neka velika ponuda. Serija A je jedan od najjačih šampionata, a Mitroviću se Italija mnogo sviđa“, istakao je on u izjavi italijanskim medijima.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.