"Šta će Gončarenko u Zvezdi kad je Partizan šampion!?"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.12.2012.
15:19
Izvor: Sportske.net

Predsednik BATE Borisova objasnio je da ne vidi razlog zašto se u Srbiji trener tog kluba pominje kao mogući naslednik Aleksandra Jankovića na klupi Crvene zvezde kada se radi o osrednjem timu koji ima male izglede da od Partizana preuzme primat u domaćim

Povezane vesti

Talentovani trener BATE Borisova koji je sa beloruskim klubom pravio velike uspehe u prethodnih nekoliko sezona od početka nedelje pominjan je kao mogući naslednik Aleksandra Jankovića na klupi Crvene zvezde.

Juče je bilo reči o tome da bi za dovođenje bilo kog inostranog trenera barijera bila finansijska strana te priče a o tome je govorio i predsednik šampiona Belorusije Anatoli Kapski.

Kapski je dodao da Crvena zvezda nije nimalo privlačna Gončarenku jer se ne radi o klubu koji u Evropi uživa nekadašnji ugled a nije u stanju da ponudi veliku sumu novca za Gončarenkovu platu.

"Šta je poenta tih priča? Koja bi bila poenta Viktorovog sastanka sa predstavnicima Crvene zvezde? Danas je to osrednji klub, koji ne igra Ligu šampiona... A i siguran sam da će Partizan još jednom biti šampion Srbije. Zvezda ne sija ni u evropskim takmičenjima" kazao je Kapski za beloruske medije.

Predsednik BATE Borisova dodao je da Zvezda nije u mogućnosti novcem da "namami" Gončarenka u Beograd a ni visoka zarada ne bi bila garant da bi trener BATE Borisova prihvatio da preuzme crveno-bele jer je već imao prilike da odbije velike i bogate klubove iz Premijer lige Rusije.

"Da li bi novac bio razlog njegovog odlaska? Ne mislim da bi predstavnici Crvene zvezde mogli da ponude Gončarenku koliko i bogatiji klubovi. Bukvalno pre mesec dana Viktor je dobio ponudu da preuzme tim kluba iz Premijer lige Rusije. I odbio je" zaključio je Kapski.

U Ljutice Bogdana sutra će biti razmotrena ponuđena ostavka Aleksandra Jankovića nakon čega će biti poznato da li će se tražiti novi trener ili će se dogoditi čudo pa će "srpski Murinjo" ostati na klupi crveno-belih.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.