Šta će reći (Dodik) Igokea?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.03.2013.
11:28
Izvor: Sportske.net

Upravni odbor KK Igokea danas će raspravljati o mogućnosti da otkazivanja održavanja završnog turnira ABA lige u Laktašima što bi dodatno poljuljalo ionako urušen ugled Regionalnog takmičenja.

igokea.com
igokea.com

Povezane vesti

Kako je i bilo najavljeno tokom prethodne nedelje, Upravni odbor KK Igokea zasedaće danas od 18 časova kada bi trebalo da se odlučuje o tome hoće li doći do otkazivanja domaćinstva fajnal-fora ABA lige.

Takav predlog došao je od trenera Dragana Bajića koji se pismom obratio čelnicima kluba zatraživši da Igokea otkaže organizaciju finalnog turnira.

Predsednik Spasojević je u nekoliko navrata taj predlog ocenio kao jedino logično rešenje ali je za zvaničnu odluku potrebno da se složi UO dok trener Partizana Duško Vujošević smatra da će Milorad Dodik biti taj koji će reći poslednju reč.

"Šta kaže Dodik, to je to. Bar kad je košarka u pitanju. U Igokei mogu da se ljute, ali ne i da otkažu fajnal-for" rekao je juče Duško Vujošević.

Ipak, pitanje je da li Igokei treba stavljati teret odgovornosti na pleća ukoliko bude donesena odluka da se F4 ne igra u Laktašima!?

Prvoplasiranom timu ligaškog dela Regionalnog takmičenja učinjena je najveća nepravda a sada se od Igokee očekuje da plati 100.000 evra za organizaciju završnog turnira gde joj ni plasman u finale ne garantuje igranje u Evroligi.

Sezona u ABA ligi izgubila je regularnost onog trenutka kada su pravila takmičenja počela da se menjaju za vreme trajanja prvenstva pa onda niko ne sme ni Igokeu da poziva na odgovornost kada ni čelnici Jadrana ne žele da odgovaraju za svoje greške.

Ne propustite