Šta je to sa Ozilom i žvakaćim gumama?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 21.10.2013.
18:01
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji su impresionirani veštinom pimplovanja žvake, vežtine koju je Nemac nedavno otkrio ostrvljanima, koji ne znaju da bi ovaj trik mogao da se podvede i pod kategoriju 'zažtitnog znaka' ovog sjajnog fudbalera.

Povezane vesti

Naime, Mesut Ozil je zvezda trenutka.

Kao najskuplje pojačanje u istoriji Arsenala, Nemac je već na startu svoje karijere u dresu londonskog kluba sa svojih pleća skinuo pritisak i pokazao da je Venger pogodio u sami centar.

Nemački reprezentativac igra kao da je godinama u Arsenalu, razigrava svoje saigrače, postiže golove i ne prestaje da oduševljava javnost.

Osim svojim kvalitetima na terenu, Ozil je ostrvljane oduševio i jednim, slobodno se može reći, trikom.

Naime, na zagrevanju pred meč sa Svonsijem, fudbaler Arsenala je ispljunuo žvaku, dočekao je kopačkom i vratio u svoja usta.  


Fudbalska javnost u Engleskoj je ostala sa vilicom do poda. Danima se njegov trik prepričavao...

Ono što je možda i manje poznato, to je da Ozil ovaj trik nije prvi put izveo, te da za njegovo usavšravanje svakako treba vežbe.

Naime, prvi put su Ozil i žvakaća guma upali u oči javnosti još 2010. godine tokom zagrevanja za meč za broznu i treće mesto na Svetskom prvenstvu, na utakmici protiv Urugvaja.


Da se ozbiljno posvećuje svom 'hobiju' pokazuje i najnovija epizoda, sa treninga. Ozil je ovoga puta znatno duže držao žvaku u vazduhu, ali je performans u najnezgodnijem trenutku poremetio 'slučajni prolaznik' Bakari Sanja.


Ne mari, biće još prilika...


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.