Šta se dešava sa Mesijem?

Autor: Boris Jovanović
utorak 15.04.2014.
20:23
Izvor: Sportske.net

Trening dan pred finale u Barsi prošao bez problema, osim što su uvek budne kamere zabeležile zevanje Lea Mesija. Madridski mediji su odmah to protumačili na svoj način, pa je jedna banalna situacija dobila bizarne obrise.

Povezane vesti

U sredu je finale, Barselona je još u šoku, pokušava da se okrene finalu što je praktično jedina šansa za trofej.

Inijesta je bio iskren kada je rekao da je to poslednja šansa da nekako spasu sezonu.

U centru pažnje je Mesi, bio je na udaru navijača posle poraza u Granadi. Želeli su da porazgovaraju sa njim, ali je nervozni Argentinac samo odmahnuo rukom, seo u kola i otišao sa stadiona.

Optužuju ga da se čuva za Mondijal, ali svi koji poznaju Mesija kažu da o tome nema ni govora. Ne ide mu na ruku ni formacija koju je probao da forsira trener Martino.

Jutros je na treningu delovao sanjivo i nezainteresovano, dok su ostali radili punom parom Leo je zevao.

Madridski mediji su ovo jedva dočekali, kažu da je i svlačionica nezadovoljna, da ostali igrači smatraju da jednostavno nije dovoljno motivisan i da jedva čeka da se klupska sezona završi.

"El Konfidensial" je otišao toliko daleko da tvrde da su neki drugi fudbaleri iritirani i da su tražili razgovor sa Martinom, kako bi porazgovarao sa zemljakom.

Naravno, za ovo nema nikakvih dokaza, kao ni za navodni SMS do koga je došla "Marka" u kome se izražava neverica jednog igrača Barselone koji tvrdi da niko ne može da prepozna Mesija i da je on glavom već u Brazilu.

Ovo je sve deo psihološkog rata, katalonski mediji prenose da su u Barsi ubeđeni da će Mesi biti najbolji kao i uvek kad je najteže i prevaga u sredu uveče na "Mestalji".


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.