Stevanović napušta Sevilju

Autor: Miloš Marković
petak 10.05.2013.
11:38
Izvor: Sportske.net

Nakon samo nekoliko meseci provedenih u redovima Sevilje, bivši fudbaler Vojvodine napustiće ovaj španski klub, javljaju tamošnji mediji.

Povezane vesti

Miroslav Stevanović, jedan od najboljih fudbalera Vojvodine u protekloj polusezoni, u zimskom prelaznom roku u izuzetno medijski ispraćenom transferu prešao je u redove španske Sevilje.

Ipak, reprezentativac Bosne i Hercegovine nije uspeo da se nametne treneru Emeriju, koji na ovog fudbalera ne računa u narednoj sezoni.

Stevanović je od svog dolaska na stadion 'Sančez Pichuan' odigrao svega pet utakmica za Sevilju svaki put ulazeći sa klupe.

Njegov doprinos španski izvor 'Estadio Deportivo' opisuje kao 'smešan', i navodi da će reprezentativac Bosne i Hercegovine, zajedno sa Senegalcem Babom, biti stavljen na transfer listu. Takođe, tvrdi se da je Emeri već saopštio rukovodstvu kluba da ne računa na pomenutog igrača, koji nije uvršten u planove za narednu kampanju.

Činjenica da Stevanović popunjava jedno od mesta rezervisano za fudbalere van EU, čelnici španske ekipe žele da rasterete i taj segment i oslobode prostor za fudbalere koje će više koristiti naredne sezone.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.