Stojadinović tvrdi: "Deki završio posao sa Violom!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.06.2013.
22:55
Izvor: Sportske.net, kurir-info.rs

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović obelodanio je informaciju da će Dejan Stanković karijeru nastaviti u Fiorentini, što se i spekulisalo prethodnih dana.

Povezane vesti

Srpski internacionalac Dejan Stanković navodno se već dogovorio sa Fiorentinom i karijeru će nastaviti u tom italijanskom klubu.

Takvu infomraciju medijima u Srbiji dao je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović, govoreći o kontaktima koje je imao sa Dekijem u vezi sa mogućim povratkom na "Marakanu".

"Nije tajna da sam pričao sa Stankovićem pre nego što se rastao sa Interom. I tada je rekao da mu je Fiorentina prioiret, jer se znalo za njeno interesovanje. Međutim, ostavio je poluodškrinuta vrata i rekao da bi voleo da odigra makar još šest meseci ili sezonu u Crvenoj zvezdi i ovde završi karijeru. Posle se nismo čuli, jer vidim da je završio posao sa Fiorentinom" kazao je Stojadinović.

Stanković je prethodne nedelje ozvaničio raskid saradnje sa Interom a od tog trenutka spekuliše se hoće li završiti karijeru ili je nastaviti u nekom italijanskom klubu.

Ako je suditi prema onome što je izrekao Zoran Stojadinović, izgleda da ćemo Stanković gledati u ljubičastom dresu naredne sezone.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.