Stojanović hvali borbenost, Kasalica sad razlog za brigu

Autor: Darko Mitrović
subota 06.07.2013.
23:34
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci trenera Crvene zvezde posle trijumfa nad Grashopersom veoma su povoljni, ali ono što bi moglo da ga zabrine jeste povreda strelca jedinog gola Filipa Kasalice.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je na pripremama već ostala bez napadača Đorđa Rakića koji je povredio ukrštene ligamente kolena, a tokom meča sa Grashopersom, na povredu u predelu rebara požalio se i Filip Kasalica.

Prema poslednjim informacijama, strelac pobedonosnog gola za Zvezdu je još pre završetka meča prevežen u bolnicu u obližnjem mestu Bil gde će biti podvrgnut snimanjima.

Za to vreme, šef stručnog štaba Slaviša Stojanović izneo je svoje utiske kad je sama utakmica u pitanju. Naravno, mnogo je razloga za zadovoljstvo, pogotovo jer je crveno-belima ''Uhren kup'' došao u nezgodnom trenutku.

''Mnogo je
razloga zbog kojih nam je ovaj trijumf važan, a prvenstveno mislim na samopouzdanje. U pojedinim momentima nismo imali dovoljno snage da ispoštujemo sve dogovore koje smo napravili, ali želja, htenje i borbenost su presudili da zabeležimo dobar rezultat.

Idemo dalje, imamo još mnogo toga da ispravimo i unapredimo kako bismo spremni dočekali početak kvalifikacija za Ligu Evrope i domaći šampionat''
, konstatovao je trener Crvene zvezde.

Ne propustite