Stojanović: "Nemamo vremena, čeka nas naporan rad"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.06.2013.
23:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novi trener Crvene zvezde stigao je tokom večeri u Čatež gde se prvotimci nalaze na pripremama. Slaviša Stojanović konstatovao je da vremena nema mnogo i da ekipa mora naporno da radi jer se nalazi u zaostatku u odnosu na potencijalne rivale u LE.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bivši selektor Slovenije stigao je u hotel "Terme" u Čatežu nešto posle 21 čas a dočekali su ga budući člnavi njegovog stručnog štaba.

Stojanović je u prvom obraćanju novinarima priznao da oseća blago uzbuđenje ali i da je spreman da obavlja posao koga se prihvatio.

"Blago sam uzbuđen. Svestan sam veličine kluba u koji sam došao i izazova kojeg sam se prihvatio. Crvena zvezda je veliki tim i jedva čekam da krenem sa radom. Očekuje nas sve zajedno upoznavanje, prilagođavanje jednih na druge i veliki posao" kazao je Stojanović.

Naslednik Rikarda Sa Pintua rekao je da ne poznaje dobro igrače sa kojima raspolaže jer je tokom leta došlo do velikih promena u odnosu na minulu sezonu.

"Imam nekoliko snimaka mečeva od prošle godine, ali tim se koliko sam mogao da primetim od tada promenio. Zbog toga ću utisak o ekipi sticati kroz rad i videti koliki kapacitet i potencijal poseduje svako od igrača" rekao je strateg crveno-belih.

Stojanović je pratio žreb za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Iako je svestan da su mogući rivali Crvene zvezde objektivno slabiji, Stojanović misli da su u prednosti jer su njihovi šampionati u toku.

"Činjenica je da kasnimo i da nemamo puno vremena. Predstoji nam veoma naporan period u kome moramo dobro da se pripremimo i spremni dočekamo početak kvalifikacija. Naravno da sam ispratio žreb i oba potencijalna rivala su u prednosti u odnosu na nas jer su im nacionalni šampionati u toku. I pored toga, nadam se da ćemo uspeti sve da nadoknadimo i spremni uđemo u dvomeč protiv pobednika duela Toršavna i IBV" konstatovao je novi trener Crvene zvezde.

Novi strateg kluba iz Ljutice Bogdana prvi trening sa ekipom odradiće sutra ujutru od 9 časova i 30 minuta u Krškom. Takođe, crveno-beli u popodnevnim satima, tačnije od 18 časova igraju i prvu kontrolnu utakmicu protiv ekipe Krke u Novom Mestu.

Ne propustite