Stojanović o 'dezerterima': "Nije prijatno..."

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.12.2013.
12:46
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović priznao je da nikome u klubu nije prijatno zbog činjenice da se fudbaleri sve češće obraćaju Arbitražnoj komisiji FSS sa zahtevom da dobiju raskid saradnje.

Povezane vesti

Poslednji u nizu fudbalera koji će izlaz sa "Marakane" potražiti kod Arbitražne komisije FSS biće golman Aleksandar Kriovski.

Pre njega, u jesenjem delu sezone, isto su učinili Filip Mladenović i Marko Vešović a trener crveno-belih priznao je da situacija nije nimalo bezazlena.

"Nije prijatno nikome, pogotovo ne meni. Planiraš nešto, pa se to preko noći sruši iz razloga koji može da se prolongira neko vreme. Ne želim da kukam, već da do zime završim posao kako umem, a onda će da se podvuče crta", rekao je trener Zvezde.

Izvesno je, međutim da će svi oni koji se obrate Arbitražnoj komsiji FSS sa zahtevom za raskid saradnje dobiti dozvolu da napuste "Marakanu" usled činjenice da Zvezda nema novca da isplati zaostala dugovanja jer se račun nalazi u blokadi pa sredstva od sponzora direktno odlaze u ruke onih koji potražuju sredstva od kluba iz Ljutice Bogdana.

Ostaje da se vidi ko će sve do Nove Godine zatražiti raskid saradnje i sa kakvim će timom crveno-beli dočekati prolećni deo sezone.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.