Stojanović: "Protiv 'Voše' mora bolje nego na Karaburmi"

Autor: Beta Beta
utorak 03.12.2013.
11:55
Izvor: Beta

Strateg Crvene zvezde Slovenac Slaviša Stojanović kazao je kako prikazano na Karaburmi naće biti dovoljno njegovom timu da eliminiše Vojvodinu, te da očekuje maksimalan pristup koji će dati rezultat.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegova ekipa mora da bude na višem nego u prethodnom periodu, ako želi da eliminiše Vojvodinu u četvrtfinalu Kupa Srbije.

"Čeka nas teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika koji je u svim linijama popunjen na baš zavidnom nivou. Moraćemo da budemo maksimalni u svim segmentima igre, na većem nivou nego protiv OFK Beograda, jer smo svesni kakav je protivnik i koliki je značaj utakmice", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17 sati na svom stadionu igraju protiv Vojvodine, četvrtfinalnu utakmicu Kupa Srbije.

Stojanović je naveo da je zdravstevena situacija u ekipi "relativno u redu".

"Pojavile su se sitnije povrede, koje mogu da budu veće ako se rizikuje, pa da bi trebalo dobro da se razmisli kada je u pitanju sastav. Diskutabilno je šta je najjači tim, ali kalkulisanja nema", rekao je on.

Zvezda je u prethodnoj prvenstvenoj utakmici pobedila OFK Beograd sa 2:1, a trener crveno-belih bio je nezadovoljan svojom ekipom.

"Nisam bio zadovoljan većim delom utakmice, jer smo patili i tresli se do poslednjeg minuta. Ako tako ponovo bude, to neće moći da prođe, pogotovo ako nam je protivnik tako kvalitetan kao Vojvodina", rekao je on.

Na pitanje da li utakmice sa Vojvodinom u Kupu, a potom u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva predstojećeg vikenda, vidi kao kvalifikacione i da li želi da ostane u Zvezdi do kraja sezone, Stojanović je rekao da ne gleda mnogo unapred.

"Svoj posao radim do kraja, a nije moja stvar šta će posle toga da se desi. Radiću u skladu sa svojim principima dokle god sam ovde, želim da prođem Vojvodinu u Kupu i da je pobedim u prvenstvu i ne gledam mnogo unapred", rekao je Stojanović.

Desni bek Zvezde Marko Petković rekao je da je Kup utakmica sa Vojvodinom jednako važna kao prvenstvena.

"Nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda. Kada je Vojvodina u pitanju manje-više sve se zna, u dobroj su formi, ali dolaze ekipi koja je trenutno u boljoj", rekao je Petković.

Ne propustite