Stojić preuzima sportski sektor u Partizanu?!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.12.2013.
23:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Doskorašnji finansijer FK Rad Ranko Stojić priznao je da postoji izvesna mogućnost da preuzme ulogu sportskog direktora u FK Partizan ali bi na toj poziciji imao ulogu da polako uvede u posao Sašu Ilića i potom mu prepusti funkciju.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

U Partizanu će sigurno biti promena tokom zime na svim nivoima a kako sada stoje stvari, Aleberta Nađa bi na mestu sportskog direktora mogao da zameni Ranko Stojić, doskorašnji finansijer FK Rad.

Stojić je u izjavi za "Novosti" priznao da bi se prihvatio posla sportskog direktora ali samo da bi kroz dogledno vreme uveo Sašu Ilića u posao i potom mu predao funkciju u klubu.

"Zasada su to samo nagađanja. Istina, čujem se svakodnevno sa ljudima iz kluba. Ukoliko bi i došlo u skorije vreme do konkretizacije takvih priča najiskrenije vam kažem da bih to uradio isključivo da bih pomogao Saši Iliću. Smatram da je on pravi čovek za funkciju sportskog direktora Partizana i to na duži period. On to zaslužuje po svemu i po ljudskim i po svim ostalim kvalitetima i moja uloga bi bila takva da bih njega polako uvodio u posao" rekao je Stojić u izjavi za "Novosti".

Partizan je tokom leta odradio jedan od najlošijih prelaznih rokova u novijoj istoriji kluba pa je sasvim logično to što crno-beli traže zamenu za Alberta Nađa.

Ranko Stojić sigurno bi svojim uticajem koji ima na tržištu igrača mnogo dobrog doneo Partizanu pa ostaje da se vidi da li će nekadašnji finansijer Rada preuzeti rukovođenje nad sportskim sektorom šampiona Srbije.

Ne propustite